Εταιρεία

Η εταιρεία Δ.Κάνος –Θ.Κάνος Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 1976 στο χώρο του εμπορίου, με υπερχονδρικές και χονδρικές πωλήσεις σε καταστήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

από το 2012 η εταιρεία μας είναι
ο επίσημος αντιπρόσωπος της JHK στην Ελλάδα.

Η κεντρική διαχείριση των JHK καθώς και οι επίσημοι αντιπρόσωποι της, όπως η εταιρεία μας, έχοντας επίγνωση της σημασίας που έχει σήμερα η ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών μας, εξασφάλισε τις απαραίτητες συνθήκες για την άριστη ανταπόκριση στις ανάγκες αυτές.

Με διαρκή παρουσία στο χώρο του εμπορίου από το 1976, η ποιοτική και συνάμα οικονομική ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών είναι για εμάς ο πρωταρχικός μας στόχος. Μέσα από την επίσημη πιστοποίηση των προϊόντων μας, τα οποία μας πληρούν τα ποιοτικά κριτήρια της ισχύουσας νομοθεσίας και πιστοποιούνται με UNE-EN ISO 9.001: 2015 και UNE-EN ISO 14.001: 2015, είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε για την άριστη ποιότητα των προϊόντων που θα φτάσουν σε κάθε πελάτη μας.

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από t-shirts, πόλο πικέ κοντομάνικα(Κ/Μ) και μακρυμάνικα(Μ/Μ) καθώς και φούτερ με κουκούλα ή χωρίς της JHK. Οι κεντρικές μας εγκαταστάσεις στεγάζονται στην οδό Ευφροσύνης 1, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και οι εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος επίσης στον Εύοσμο, στην προέκταση Μαιάνδρου.

Μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί μας, στα τηλέφωνα που αναγράφονται στη σελίδα επικοινωνίας ή με γραπτό email στη διεύθυνση kanos@otenet.gr
Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

  • Η βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών είναι για εμάς μία μόνιμη πρόκληση. Για να εξασφαλίσουμε το μέγιστο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών μας, επικεντρωνόμαστε στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
  • Δέσμευση για μια σταθερή και ειλικρινή επαγγελματική σχέση, τηρώντας την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εγχώρια νομοθεσία.
  • Συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη με γνώμονα τόσο τις επιταγές της μόδας όσο και την παγκόσμια οικονομία.
Μενού